Annons:
Etikettmusiktips
Läst 12588 ggr
Leramani
12/4/12, 8:33 AM

Engelsk soulsångerska - Joss Stone

Jag har hittat en favorit, det händer inte ofta. Joss Stone är en mångsidig sångerska med både teknik och känsla.

En sångerska att lyssna på och lära av, trots att hon bara är några och tjugo. Hon upptäcktes när hon var rätt ung och har hunnit med mycket  på några år.

Joss Stone - Less is More

Joss Stone - Natural Woman

Joss Stone - Son of a Preacher Man

De Lapsus Resurgam

Annons:
JazzBass
12/4/12, 9:04 AM
#1

Ja, en favorit hos mig också, har varit förtjust i hennes röst sedan hon började bli känd vid ca 16 års ålder. Väldigt intensiv röst med otrolig känsla. Tror jag har alla hennes skivor också, dock tycker jag inte riktigt låtarna på skivorna har varit av lika hög klass som hennes röst. De har varit helt okej men inte så mycket mer, lite synd då jag älskar hennes röst. Låten bakom din sista länk, "Son of a preacherman", är en av mina solklara favoriter av henne. Helt grym version! Glad

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Mimmi
12/4/12, 7:46 PM
#2

Jag instämmer med er två, hon är riktigt duktig! Detta fick mig att bli sugen på att lyssna mer på henne, tack för påminnelsen om hur bra hon är!

Leramani
12/4/12, 9:03 PM
#3

Jag lyssnar på henne och Adele typ varje dag på spotify.  Jättebra komp till jobbet.

De Lapsus Resurgam

Spruca2
12/7/12, 6:37 PM
#4

Hon är ju jättelik Kelly Clarkson på något sätt =D Både uteseendet och sången…

Leramani
12/8/12, 5:26 AM
#5

Kelly Clarkson? ska genast googla. :)  Hm… ja sångrösten påminner med ett snabbt vibrato,  men jag tycker nog att Joss har en öppnare och friare ton ;)

De Lapsus Resurgam

Spruca2
12/8/12, 12:39 PM
#6

Ja, tycker också det :) Men när Kelly Clarkson var yngre hade hon verkligen en mycket öppnare ton hon också… Kanske bara är jag men tycker att de är rätt lika. Men jag är jätteglad att du postade detta inlägget för nu har jag fått ännu en favvo att lyssna på! Är lite kräsen så jag brukar ha svårt att hitta musik jag gillar, hehe xD

Annons:
Upp till toppen
Annons: