Konsert och uppträdande

After-ski låtar?

2014-09-14 21:26 #0 av: yellowluck

Hej sångfåglar,

Är ute efter att veta vad just ni skulle uppskatta att lyssna till på en after-ski i någon mysig alport (eller för all del även i våra svenska skidorter)? 

Musiker på en after-ski kan antingen vara menade att "hålla låda" och spela låtar som publiken glatt sjunger med till. Här gäller det att showa och underhålla. Låtarna måste vara välkända, folkkära och medryckande. 

Eller så är musikerna där för att spela bakgrundsmusik för att bidra till en mysig stämning. Lugna låtar och ett mer avskalat framträdande är tanken.

Låttips som faller under någon av ovanstående är alltså vad jag söker. Vad skulle du vilja få spelat i dina öron när du sitter med en kall öl, eller en kopp varm choklad, efter en lång och fantastisk dag i snön? 

Anmäl
2014-09-15 13:05 #1 av: JazzBass

I ett sånt här läge passar nog nästan vilken trubadurs standardrepertoar som helst. Personligen skulle jag gilla att lyssna på nåt jazzigt eller souligt, men det är för att min musiksmak är som den är. Skrattar Gärna ändå mer uptempo och svängigt än långsamt och sövande.

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.