Sångkritik - Medel

Kritik - På Instagram??

2016-01-07 20:43 #0 av: mysan22

Hej hej!!
Jag ä in need 4 kritik för att jag har alltid gillat och sjunga samt att när jag spelar in med telefonen/kameran/ micken på datorn så låter jag pretty decent MEN det är något som är så jädra fel. 

Då jag inte vill lägga upp på soundcloud samt youube utan undrarom någon av er har instagram och som jag kan skicka direct till hhahaha.

Jag meddelar er på direct om ni ger ut erat instagramnamn och så skickar jag över en video där jag sjunger :P

Kraaam <3

Anmäl
2016-01-08 08:20 #1 av: JazzBass

Det finns flera sånglärare som ger lektioner över Skype. En lärares upgift är ju att ge kritik och hjälp för eleven att utvecklas. Det kunde vara nåt för dig att prova? Prova t.ex. skicka PM till Leramani som skrivit en del på det här forumet, tror hon gör sånt också. Annars kanske det finns nån sånglärare i närheten av dig du kan ta några lektioner av?

Medarbetare på foto, sång och matlust iFokus

Anmäl
2016-01-08 09:57 #2 av: Leramani

Jag använder skype och ger gärna en bedöming och tips för fortsatt utveckling,  det kostar inget. Om du är intresserad,  skicka ett pm så får du mitt skypenamn.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.