2016-05-05 22:57 #0 av: hskammarkor

HSK söker B2!

Efter stora framgångar på Cork International Coral Festival har det dykt upp nya roliga projekt för Helene Stureborgs Kammarkör. I slutet av sommaren (24-28/8) åker vi till Arezzo i Italien för att sjunga, tävla och umgås! Senare i höst sjunger vi med Ennio Morricone i Globen och Köpenhamn och framåt våren blir det ännu en Globen-konsert men denna gång med Andrea Bocelli. Däremellan har vi som vanligt höstkonsert i Seglora kyrka, adventskonserter i Blå Hallen samt en julkonsert.

Vi söker nu välklingande och engagerade andrabasar till HSK som är tillgängliga datumen i augusti och för rep veckan innan och i mitten av juni, och som även vill fortsätta att sjunga med oss i höst.

Intresserad? Hör av dig till styrelsen@hskammarkor.se eller kontakta Helene på 070 863 15 15 så återkommer vi snarast! Vi svarar även i facebookchatten.

Helene Stureborgs Kammarkör startade 2011 och består av ca 40 sångare. Vi repeterar på onsdagar 19-21:30 på Kungsholmen. Mer info finns på vår hemsida https://www.hskammarkor.se